< Terug naar overzicht

Maak kennis met Apotheker Bram Verhaeghe

Apotheker zijn … het zit in onze genen. Ik stam af van een rasechte apothekersfamilie want sinds 4 generaties maakt deze apotheek deel uit van onze familie. Zelf ben ik afgestudeerd in 2001, heb wat ervaring opgedaan en sinds 2006 heb ik samen met mijn vrouw de apotheek van mijn moeder overgenomen.

Ik hou wel van uitdagingen, zowel op professioneel vlak als in mijn vrije tijd. Op dit moment ben ik farmaceutisch expert van het vaccinatie-centrum voor Kortrijk en omliggende gemeenten. Een once in a lifetime-project, zeer intensief maar het zorgt voor een enorme voldoening. Anderzijds moet ik toegeven verslaafd te zijn aan sport … dit is zeer gevarieerd: zwemmen, lopen, fietsen, mountainbike of tennis. Het is natuurlijk altijd afhankelijk van hoe druk het in de apotheek is maar ik tracht toch 1 à 2 keer per week tijd vrij te maken voor het sportieve! Een gezonde geest in een gezond lichaam 😊

Hoe heb je Axitrans leren kennen?

Vanaf het begin dat ik in de apotheek stond was Axitrans er al, als een gevestigde waarde in ons assortiment. Ook via mijn broer (ook een apotheker) die het mij aanraadde. Maar nog belangrijker, door mijn klanten zelf. Hun enthousiasme en positieve ervaringen die ze deelden over het gebruik en resultaten van Axitrans werkten zeer aanstekelijk. Dus dan heb ik het product zelf ook eens uitgetest en sindsdien ben ik fervente gebruiker.

Mijn klanten zijn de belangrijkste ambassadeurs. De mensen vragen er spontaan naar en hebben vertrouwen in het product … voor mij is dit ook de kracht achter Axitrans en ultieme bewijs dat het werkt.

Welk product uit het gamma gebruik je?

Ik heb voornamelijk last van overmatig zweten onder de oksels bij stressmomenten dus mijn favoriet product is de Classic roller. Dat is en blijft voor mij de klassieker.

Hoe vind je de classic roller in gebruik?

Het meest bijzondere aan dit product is het gebruiksgemak en het resultaat. Je hoeft het product maar 1 keer per week aan te brengen en dan heb je het overmatig zweten voor minstens een week onder controle. Het blijft natuurlijk wel een product met een anti-transpirante werking, wat toch verschillend is dan het aanbrengen van een deodorant. Vandaar dat het voor mij belangrijk is om als apotheker het nodige advies te kunnen geven over het correct gebruik van Axitrans naar mijn klanten toe.

Gebruik je nog andere producten van Axitrans?

Ja, de douchegel Sweat Defense gebruik ik ook een paar keren per week. Telkens na het zwemmen of na een verkwikkende douche na het sporten zit hij in mijn sporttas. Het geeft me een verfrissend en verkwikkend gevoel.

Op welke manier is het gamma Axitrans onderscheidend in de markt?

Het grote voordeel blijft voor mij dat je het maar 1 keer moet aanwenden en dat het werkt voor 1 week. Dit momentje staat wekelijks gepland in mijn agenda, op die manier probeer ik het zeker niet te vergeten 😊